Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-314-2095

HP laptop akku

Fontos tudnivalók HP vagy teljes nevén Hewlett Packard gyári és utángyártott laptop akkumulátor vásárlás esetén:

HP Laptop akku vásárlás előtt a legegyszerűbb, ha felhívod a egy laptop akkumulátor specialistát. Lehetőleg olyat, akinek boltja is van.  A WPOWER Hungary Kft. szakértői készséggel állnak rendelkezésedre telefonon vagy akár személyesen is. 

A laptop akkumulátoron található számok, információk alapján nem túl bonyolult beazonosítani az akku típusát, lásd az alábbi ábrán :

HP laptop akkuk azonnal

A laptop típusát mindenképp pontosan kell meghatározni. Javaslom, hogy a gyártó oldalán is böngéssz, mert 1 betű, szám eltérése esetén is bele lehet futni egy-egy téves beazonosításba. Fontos, hogy a beazonosítás céljából a megvásárolandó akkumulátor részletes leírásában is ellenőrizd a típusszámot:

A felsorolt laptopokhoz használható

  • HP Envy 13
  • HP CN03XL
  • HP Envy 13-AB008TU
  • HP Envy 13-AB010NF
  • ……….

Az akkumulátor típusa nagyon fontos, mert nem mindegy milyen cellák találhatóak benne. A Li-ion és a Li-poly cellák között lényeges méretbeli különbségek vannak. Hasonló a két akku cella elnevezése, de egyáltalán nem kompatibilisek egymással.

Akkumulátor kapacitása lényeges a további felhasználás során. Az akkumulátor kapacitása, azaz a teljesítménye határozza meg, mennyi ideig üzemel egy feltöltéssel laptopunk.

Általában ezeket a kapacitásokat használják a laptopok akkumulátoraihoz : 4400 mAh , 5200 mAh , 6600 mAh, stb. Az akku teljesítményével egyenes arányban növekszik az akku mérete és a súlya is. Tehát, minél nagyobb, annál nehezebb. Érdemes átgondolni, mire szeretnénk használni a laptopunkat, és annak megfelelően  kiválasztani hozzá a kapacitását.  Nem biztos , hogy jó cipelni egy zsák akkut magunkkal.

Keressük meg az ideális méretet és teljesítményt minden vásárlás esetén! 


26termék
 
26termék