Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-314-2095

Blog
WPOWER Hungary
WPOWER Hungary
2023.03.28 12:54

TOPK AM61 3 AZ 1-BEN MÁGNESES USB KÁBEL

TOPK AM61 3 AZ 1-BEN MÁGNESES USB KÁBEL

Ha eleged lett, hogy 3 különböző kábelt, töltőfejet kell eszközeidhez használni akkor   a www.wpower.hu által forgalmazott TOPK AM61 3 az 1-ben USB töltőkábel kábel kiváló megoldást kínál a problémádra.

A TOPK AM61 igen erős mágnesen csatlakozóval rendelkezik a kábel oldalán, ami nagyon bizton kapcsolatot eredményez a különböző / MicroUSB, Lightning és Type-C / csatlakozófejekkel. A három különböző csatlakozófejjel, különböző eszközöket lehet tölteni. Nagyon egyszerű a töltőfejeket cserélni a mágneses csatlakozóaljzatnak köszönhetően. A kábel egyik oldalán található USB-A csatlakozóval létesíthető direkt kapcsolat a számítógéphez, töltő adapterhez vagy hordozható akkumulátorhoz, míg a másik oldalán találhatók az eszközspecifikus csatlakozók.

A három csatlakozó típusa felhasználása:

  • Lightning (Apple készülékekhez)
  • Micro USB (Android és más eszközökhöz)
  • USB Type-C (újabb Android, Apple és más eszközökhöz).

Topk AM61 3 in 1 USB töltőkábel támogatja a QC3.0 gyors töltést max. 3A áramerősségig. A szövetbevonatnak köszönhetően, hosszútávú, tartós megoldást kínál azon felhasználók részére is, akik nem csak otthoni töltésre kívánják használni ezt a többfunkciós töltőkábelt. Beépített LED fény jelzi, hogy a kábel használatra kész, és nem elhanyagolható funkció, hogy sötétben is könnyedén megtaláljuk a használatban lévő töltőnket.

Beépített, Intelligens chip érzékeli, ha esetleg túláram vagy túltöltés lép fel a töltéskor és azonnali megállítja a töltési folyamatot nehogy károsodjon a töltött készülék.  

 

Több hasonló terméket próbáltunk már ebben a kategóriában. Csak ajánlani tudom ezt a nagyon jó minőségű, többfunkciós töltőkábel.