Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-314-2095

Blog
WPOWER Hungary
WPOWER Hungary
2022.03.10 15:06

AKZ 022 macskafüles fejhallgatót próbálgattam.

AKZ 022 macskafüles fejhallgatót próbálgattam.

Kézhezvételkor a legelső gondolatom az volt, hogy „huh de igényes csomagolás”!
Látszik rajta, hogy a gyártó figyelt a külső megjelenésre is, így nem kell méregdrága csomagolóanyagra költeni, ha esetleg ajándékba viszed ezt a macskafüles fejhallgatót.

cicafüles fejhallgató akz 022

 

Nem csak a doboz, de a beltartalom is igényes: a fejhallgató összecsukott állapotban került a dobozba, amely mellett van egy 1.8 méteres kábel. A kábelen masszív hangszabályozó található ill. Jack csatlakozó és egy USB csati is van. Előbbi a hangátvitelhez kell, utóbbi pedig a vizuális élményt biztosítja használójának, vagyis inkább környezetének. Fejhallgató csomagolása tartalmaz még egy flexibilis mikrofont, amit igény szerint csatlakoztathatunk a füleshez, vagy akár e-nélkül is használhatjuk a fejhallgatót.

Eddig fekete, pink és sötétkék színekben láttam ilyen cicás fejhallgatót. Használatba vettem ezt a fekete darabot.

Egyszerűen kihajtogattam, könnyen a helyére csúszott nem kellett erőlködni.

Meglepődve tapasztaltam, hogy mekkorák a méretei, akár a fejpántról, akár a fülpárnákra néztem.

A használat közben értettem meg miért is jó számomra.

Átlagos felnőtt fejem van, így a fejpánt szétcsúsztatásával megfelelő méretűre állítottam a fejhallgatót. Tapintásra igényes, jó minőségű anyagokat használtak, nincsenek kiálló sorják, nem oda illő darabkák. A pánt méretre igazításakor egy bordázott műanyag-fém sínen csúsznak a hangszórók. Könnyen siklik állítás közben, de könnyen stabilizálhatjuk a hangszórók helyzetét a bordázott sín segítségével.

Sikeresen leejtettem a padlóra, de szerencsére nem történt vele semmi baj, legalábbis külsőre nem látni sérülés. Átment az ütésállósági teszten ????

Újra nekiláttam a műveletnek, fejemen a cicás fejhallgató…

Tudtátok, hogy a Samsung A80 telefonon nincs jack dugó aljzat?

Én nem. Most egy A50-nel folytatom a kísérletemet, vagyis, majd ha 0%-ról elmozdul a töltöttség jelző.

Addig is had mondjam el, hogy nagyon kényelmes a fejhallgató viselése. Nagy párnák vannak rajta, nem éreztem, hogy nyomna, dörzsölne valahol. A külső zajok minimálisak, megfelelően elszigetel a külvilágtól a fejhallgató.

Nagyon pozitív élmény volt belehallgatni több stílusú zenei alkotásba. Hangerő van bőven, tiszták a magas hangok és a basszus is korrektül meg van. Nem csak alacsony hangerőnél, hanem magasabb kapacitásra állítva is kellemesen, tisztán szól. Mint már írtam, jól elszigetel a külvilágtól így kiváló zenei élményt biztosít.

Azt gondolná az ember, hogy a nagy világmárkákon kívül más nem tud fejhallgatót gyártani, ez a füles rendesen rácáfol az előítéletekre.

A cicafülek LED megvilágításúak, a hangszórók külső felén található tappancs minta is világít. Ez annyira nem vásárlásösztönző funkció egy középkorú férfi számára, de az üzletbe belépő anyuka visszafojtott kacagással jelezte, hogy ez a füles nem az Én stílusom. Az anyukával érkező 8 éves forma kislány csak rámutatott a fejemre és annyit mondott „ anya ott a szülinapi ajándékom”.

 

Megérte kipróbálni még akkor is, ha ilyen vicces szituációba keveredtem.